Cloud & Hosting

cloudoghosting_kvadrat_logo

Skan-Data kan tilbyde en lang række Cloud- & Hostingløsninger, såsom Cloud Server, Remote Backup og Office 365 m.v., hvor servere, programmer og data er placeret i et sikkert, eksternt datacenter med redundant infrastruktur hos en af Danmarks største Hostingudbydere.

Cloud- & Hostingløsninger er IT-løsninger leveret som en service, hvor man betaler via et abonnement i stedet for traditionelt at købe.

Løsningerne tilgås via internettet (derfor kaldes det også for "skyen" og illustreres ofte med en sky) og det betyder, at man kan arbejde – uanset hvilken computer man sidder ved og uanset hvor man befinder sig i verden – bare man har netforbindelse.

Ud over høj sikkerhed og lettere drift, så er Cloud- & Hostingløsninger et rigtig godt alternativ til en traditionel serverløsning, idet man undgår at skulle ud i store serverinvesteringer. Og alt sammen med nøjagtig den funktionalitet I kender i forvejen. Din virksomhed betaler en fast månedlig ydelse i abonnement, så I er også sikret imod ubehagelige økonomiske overraskelser.

Cloud- & Hostingløsninger:

Cloud Server
En Cloud Server kan formes til at modsvare de unikke behov, som jeres virksomhed står med, uden at I skal tænke på opsætning og konfigurering.

Cloud Drive
Et Cloud Drive giver jer mulighed for at gemme og dele dokumenter og data på internettet.

Remote Backup & TSM
En online backup løsning er en forsikring til jeres virksomheds forretningskritiske data og dokumenter. Hvis uheldet er ude, vil vi altid have en kopi liggende i et sikkert, eksternt datacenter.

Hosted Citrix
Med Hosted Citrix kan du virtualisere enhver Windows applikation og gøre den tilgængelig som en streamingbaseret internetservice – uanset om medarbejderen anvender en PC, Mac, mobil eller en tablet.

IT-Overvågning
Med IT-Overvågning får du døgnovervågning og dagligt driftstjek af dine servere og dine arbejdsstationer. IT-Overvågning er en proaktiv monitorering af din IT-infrastruktur og dækker både hardware, software og netværk.
Læs mere her!

Office 365
Office 365 er det samme Office, som du allerede kender og bruger hver dag. Men det er mere end det. Eftersom Office 365 er placeret i skyen, kan du få adgang til dine programmer og filer fra stort set alle steder – PC, Mac og Tablet – og de er altid opdateret.
Læs mere her!

Flexfone
Hosted telefoni, som kombinerer alle de traditionelle telefonanlægsfunktioner med medarbejdernes mobiltelefoner og som nemt kan tilpasses jeres virksomheds unikke behov.
Læs mere her!

Certificeringer

 Lad os rådgive jer

Lad os rådgive jer omkring outsourcing af jeres IT, så vi i fællesskab kan sammensætte den Cloud- og Hostingløsning, som dækker jeres behov og giver jer en up-to-date og sikker IT-infrastruktur med faste driftsomkostninger.