Hosting

Hvornår har du brug for en server?

En server er en maskine, der er dedikeret til en eller flere services, som bringer værdi for ejeren. Det kan fx være en dataserver til lagring af data, en filserver til udveksling af filer, en webserver til publicering af en hjemmeside eller noget helt fjerde. Værdien af serveren afhænger af, hvor hurtigt, stabilt og sikkert den kan foretage de ovenstående handlinger.

At få din server hosted betyder, at du lader andre stå for opsætning, installation, vedligeholdelse og ansvar. På den måde er det ikke selve serveren, du betaler for, men den værdi, som serveren producerer. Du betaler en fast lav ydelse og slipper for at bruge tid og ressourcer på drift og vedligeholdelse.

Du har den samme frihed til at installere specialkomponenter, software og andre programmer, som hvis det var din egen serverløsning.

Ring mig op

Fordele ved hosting

  • Alle servere bliver driftet på højtydende og specialudvalgt hardware fra Dell og Cisco
  • Langt billigere end andre dedikerede eller selvadministrerede serverløsninger
  • Professionelt serverrum med en oppetid på 99,9%
  • Fuld serverkontrol: VPN
  • Selvadministration eller time-til-time tilpasning og konfiguration af servere
  • Tilpasset it-forbrug – betal kun for de ressourcer, du bruger
  • En forandringsklar serverløsning, som er fleksibel og nem at skalere og tilpasse til nye behov
  • Altid skarp og kompetent kundeservice på telefon og e-mail fra vores højtuddannede og -certificerede medarbejdere/specialister
Book et møde

Høj stabilitet og sikkerhed

Når din server hostes hos os får du de samme fordele, som hvis den stod lokalt – og flere til. Med Server Hosting slipper du for anskaffelsesomkostninger, afskrivninger, driftsomkostninger, vedligeholdelse, opdateringer og ekstra it-medarbejdere.

For mange virksomheder giver det derfor god mening at lade en konsulentvirksomhed drive serverne, især hvis du også fremadrettet skal leve op til brugernes krav til stabilitet og sikkerhed.

Bliv ringet op

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig.