IT-bloggen

Som noget helt nyt, præsenterer vi hermed Skan-Data’s nye IT-blog.

Vi vil forsøge os med at skrive IT-relaterede blogindlæg i et sprog, der er til at forstå! Vi er godt klar over, at i mange tilfælde er IT en kompliceret størrelse, som f.eks. SSL-certifikater, hosting, ???.

Det er vores ønske, at I(vores kunder/besøgende på hjemmesiden) kan komme med indspark til, hvad fremtidige blogindlæg skal omhandle. Der vil på bloggen løbende komme indlæg om kommende opdateringer f.eks. pc’ere*, vigtig viden om generel IT, mulige trusler etc.

*Vær opmærksom på, at supporten på Windows 7 stopper d. 14/1-2020. Er I klar til det?

Vi glæder os til at komme i gang med vores blog, og håber at I vil tage godt imod den. Kom gerne med ris/ros eller steder vi kan udvikle os. Vi håber ligeledes at I vil følge os på Facebook, hvor vi også komme med opdateringer om vigtige datoer, nye kunder etc.

Vores første (korte) indlæg omhandler vores nye hjemmeside

Vi har den seneste tid arbejdet på højtryk, da vi har skullet færdiggøre vores nye hjemmeside. Vi har haft et ønske om at kunne have en hjemmeside, hvor besøgende har mulighed for at gennemgå hvad Skan-Data tilbyder.

Vi har derfor designet et helt nyt site, som egentlig ved første øjekast minder om vores gamle hjemmeside. De store ændringer sker dog ved de mange undersider, der er blevet tilføjet. På disse undersider har vi beskrevet alt hvad vi som IT-virksomhed tilbyder.

Screenshot af gamle og ny hjemmeside.

Hele processen startede med, at vores to medarbejdere Kristian Hald og Morten Balling var på kursus i Digital Markedsføring. De blev en øjenåbner for dem begge, da det hurtigt stod klart, at vores hjemmeside ikke kunne hamle om med konkurrenter på markedet. Via værktøjer fra kurset og egne erfaringer, gik de to i gang med at arbejde på en ny hjemmeside.
Vi er ikke 100% i mål endnu, men dette bliver et løbende arbejde. Fokusset med hjemmesiden er brugervenlighed. Det skal være muligt for alle besøgende at kunne manøvre gnidningsfrit rundt på sitet, og finde relevant information.

Evt. en video, som vi lavede til Hannes facebook opslag, hvor der scrolles og klikkes lidt rundt på den nye side.

Billederne på hjemmesiden har vi fået taget af Ry Foto, som vi er yderst tilfredse med. Per Bille har formået at få ansatte i en IT-virksomhed, til at se pæne og nydelige ud 12

Vi håber, at I vil tage en tur rundt på vores nye site. Kom meget gerne med feedback, så vi kan stå med det bedst mulige resultat.

Tak fordi I læste med.

For ris/ros, send gerne en mail til salg@skan-data.dk

//IT-bloggen