IT-drift

it-drift_kvadrat_logo

Skan-Data er specialist i IT-drift og IT-infrastruktur og vi kan levere alt fra fornyelser, opgraderinger, arbejdsstationer og serverløsninger til teknisk service, telefon- og fjernsupport.

Lad os rådgive jer omkring IT-løsninger – fra køb af de daglige hardware- og softwareprodukter til en helt eller delvist outsourcet løsning af jeres samlede IT-drift – alt sammen med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Skan-Data har specialiseret sig i IT til erhvervslivet, og arbejdsområdet er rådgivning, levering og installering af komplette IT-løsninger – bestående af hardware, software, cloud & hosting, storage, backup, sikkerhed samt teknisk service, telefon- og fjernsupport.

Lad os rådgive jer

Hos Skan-Data ønsker vi tætte relationer til alle vore kunder, for vi ved, at tæt kontakt og tillid er grundstenene i et godt samarbejde. Så uanset om jeres virksomhed er en iværksættervirksomhed eller et veletableret firma er I altid velkommen til at kontakte os for rådgivning på tlf. 86 52 43 57 eller på mail salg@skan-data.dk

Vore faglærte og erfarne IT-konsulenter finder altid den rigtige løsning, der sikrer stabilitet i jeres daglige IT-drift, så I kan koncentrere jer om dét der tæller – nemlig at drive og videreudvikle jeres kernevirksomhed.

foto-ps-dj-700px

Certificeringer

Vore IT-konsulenter deltager løbende i efteruddannelse og vedligeholder alle de certificeringer, som er med til at sikre vore kunder professionelle IT-løsninger hver gang.

Skan-Data er Microsoft Certified Professional, Microsoft Small Business Specialist, Microsoft Authorized Education Partner samt VMware Certified Professional.

Skan-Data er Cisco Select Partner, IBM Business Partner, Lenovo Premium Gold Business Partner, HP Business Partner, Dell PartnerDirect, Symantec Specialist Partner og ZyXEL Authorised Partner.

Et gratis IT-tjek

Til alle nye kunder tilbyder Skan-Data et gratis IT-tjek med efterfølgende rådgivning omkring IT-drift, sikkerhed, optimering, hosting, outsourcing- og udvidelsesmuligheder. Så kender du din egen virksomheds IT-situation og er klædt ordentlig på til efterfølgende at træffe de rigtige beslutninger. Læs mere her!