IT-Rådgivning

Brug os som sparringspartner og ”IT-kollega”

Det er vigtigt, at du får lige netop de løsninger og det udstyr, du har behov for, hverken mere eller mindre. Det er vigtigt, at du får en sparringspartner og en ”IT-kollega”, der taler et forståeligt og direkte sprog, så I kender alle fordele og eventuelle ulemper ved forskellige løsninger.

Vi er specialister i IT-rådgivning af drift og IT-infrastuktur til små og mellemstore virksomheder, og vi kan levere alt fra fornyelser, opgraderinger, arbejdsstationer, IT-sikkerhed og serverløsninger, inhouse og hosted, til teknisk service, telefon- og fjernsupport. Med Skan-Data som ekstern IT-afdeling, er du sikret en partner med en stor viden og ikke mindst en effektiv supportfunktion.

Ring mig op

Specialister

IT er i dag kernen i de fleste virksomheder – men er alligevel uinteressant for mange!
Skan-Data har specialiseret sig i IT til erhvervslivet, og mange små og mellemstore østjyske virksomheder betragter Skan-Data som deres IT-afdeling. Vi tilbyder rådgivning om IT-drift, sikkerhed, backup, cloud & hosting, telefoni, outsourcing- og udvidelsesmuligheder. Alt fra køb af de daglige hardware- og softwareprodukter til en helt eller delvist outsourcet løsning af jeres samlede IT-drift – alt sammen med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Som ny kunde ved Skan-Data tilbyder vi et gratis IT-tjek , hvor vi gennemgår hele din virksomheds IT setup. Vores IT-rådgivning giver dig det fulde overblik over IT-situationen lige fra netværksudstyr, sikkerhed, firewall, servere, printere og internetopkobling til et samlet overblik over mærker/brands og levetiden på dit udstyr. Så er du klædt på til at træffe de rigtige beslutninger på de anbefalinger, vi kommer med efterfølgende.

Vi besøger jer

Vi vil meget gerne besøge jer! – helt uforpligtende

Som beskrevet under Gratis IT-Tjek, tilbyder vi en gratis gennemgang af jeres IT, hvor vi kommer med en status på, hvordan jeres IT-setup fungerer.

Vi kan rådgive om alt indenfor IT til erhverv, og kan derfor komme med et skarpt bud på, hvilke knapper der kan skrues på, for at jeres IT-setup bliver endnu bedre. Vi sidder 3 mand i salgsafdelingen, som er klar til at hjælpe/rådgive jer. Der er stor erfaring i afdelingen, og vi er godt klædt på til, at give jer den rette rådgivning.

Vores IT-rådgivning henvender sig til alle former virksomheder, så uanset om man er en ny startet enkeltmandsvirksomhed eller et større firma med stor erfaring, så kan vi finde den rette løsning til jer!

Læs mere om, hvilke services vi tilbyder under fanen, IT-løsninger.

Psssst!…

KUNDEUDTALELSER

“Skan-Data har præsenteret for os for nogle gode ideer og muligheder, samt planlægning af fremtidige redigeringer og tilpasninger af hjemmesiden.
Vi føler, at vi får stor værdi for pengene, og vil klart anbefale andre vandværker og virksomheder generelt, at få lavet en professionel og flot hjemmeside hos Skan-Data”


Villy Truelsen, Lund Vandværk

“Vi benytter Skan-Data til support af vores IT-infrastruktur, rådgivning og akut opståede IT-problemer. Skan-Data er altid hurtige til at sætte sig ind i vores problemstillinger og løse dem. De er nemme at komme i kontakt med, og i særligt kritiske situationer slipper de ikke opgaven før den er løst. Alt i alt er vi rigtig glade for vores samarbejde.”


John Hougaard, delika

“For driften af vort advokatkontor er det af afgørende betydning, at elektronisk kommunikation med klienter, domstolene og samarbejdspartnere er sikker, hurtig og effektiv. I denne sammenhæng har vi gennem efterhånden en del år anvendt Skan-Data A/S til at servicere, vedligeholde og forny vores EDB-systemer.”


Henrik Adam Staunskjær, Vermeij & Staunskjær

“Vi valgte i 2004 Skan-Data til at varetage vores nye serverløsning, hovedsageligt på grund af et billigere tilbud end konkurrenten, men siden hen er vi blevet “afhængige” af deres fleksible service, deres jordnære måde at løse de problemer vi render på i det daglige. Vi bruger jævnligt vejledning i indkøb af hardware”


Jørn Hansen, EMR

Bliv kontaktet

Har du også behov for rådgivning til virksomhedens næste investering?