IT-Sikkerhed

Har I styr på IT-sikkerheden?

Hos Skan-Data tager vi hånd om jeres IT-Sikkerhed.
Vi er specialister i IT-Sikkerhed, og kan sikre jeres IT:

IT-sikkerhed er blevet et af de mest forretningskritiske områder at forholde sig til. De sidste årtiers digitale omstilling har nemlig medført helt nye og uforudsete sårbarheder, og Danmark er nu blandt de mest udsatte lande i verden hvad angår it-kriminalitet og cyberangreb. Mange mindre virksomheder ser ikke sig selv som mål for cyber-kriminalitet, men netop derfor er de oplagte mål for kriminelle kræfter.

Lad os sikre jeres IT

2-faktor godkendelse

Vi er vant til at beskytte vores mail og andre bruger-konti med et password. Vi ved nemlig godt, at uvedkommende ikke skal have adgang til vores oplysninger og følsomme data.

Desværre er passwords ikke længere tilstrækkelige til at sikre vores it-sikkerhed. Først og fremmest fordi vi er for sløsede med dem. Vi bruger for svage passwords, glemmer at opdatere dem eller genbruger dem på tværs af konti. Derudover har cyber-kriminelle opnået stor erfaring med at opsnappe folks passwords via databrud, phishing og andre former for identitetstyverier. Faktisk er hele databaser med stjålne passwords blevet en populær handelsvare blandt kriminelle.

Løsningen er to-faktor-godkendelse også kendt som 2-faktor autentifikation (2FA). Det er en simpel men effektiv løsning, og derfor en løsning vi anbefaler alle virksomheder at aktivere i videst mulig omfang.

Firewall

”Hvorfor skal vi ha’ en firewall? – vi har ikke noget af værdi for andre.”

Mindre virksomheder har rigeligt at gøre uden også at skulle tænke på it-sikkerhed. Som virksomhedsansvarlig håndterer du alt fra vareindkøb til MUS-samtaler, og nu beder vi dig også tænke it-sikkerhed ind og hvordan I beskytter jeres data og systemer. ’Njaaa’, tænker du måske. ’Det må blive i morgen, for vi har jo alligevel ikke nogen data, folk gider stjæle….’

Men der er vi altså en smule uenige; Ja, jeres data er ganske uinteressante for andre, men uden dem, er I nøgne og uarbejdsdygtige, og derfor kan andre være interesseret i at stjæle eller ødelægge dem. Så brug alligevel et øjeblik på at læse videre, for vi har et forslag.

Hvad hvis vi kan tilbyde alt, hvad I har brug for, i én licens? Én samlet løsning, der beskytter jeres netværk mod eksisterende trusler og kommende angreb. Så ville I ikke bare være beskyttet, men processen når licenserne skal fornys vil være overskuelig og så let, som at klø sig i nakken.

Vi mener ikke, at det at vedligeholde sin it- sikkerhed bør tage ret meget af din arbejdstid,
men det forudsætter, at du har en løsning, der er konfigureret til dine behov, som du stoler på og som er sat korrekt op, så du løbende har indsigt i trusselsbilledet. Alt det kan vi hjælpe dig med, og vi vil gerne mødes og komme med et konkret forslag til jeres virksomhed.

MANGLER I RESSOURCER?

Vi er eksperter i it-sikkerhed til små og mellemstore, danske virksomheder, og vi håber, at I har lyst til at mødes med os.

Kontakt Skan-Data A/S

Backup

Har I styr på backup af jeres vigtige filer og dokumenter?

Nu til dags er backup alfa-omega i en hver virksomhed. Det er derfor særdeles vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvilken form for backup, der passer bedst til jeres virksomhed.

Cloudbaseret backup fritager virksomheden for at skulle tænke over backup og at tage sikkerhedskopier i dagligdagen samtidig med, at jeres it-sikkerhed altid vil være i top. Vi sørger for automatisk backup til vores storage servere, der både ligger fysisk separeret fra virksomheden og er placeret i et datacenter, der er topsikret mod strømafbrydelser, brand, indbrud og lign.

Læs mere om backup – klik her

Mangelfuld backup (sikkerhedskopiering) er en af de mest almindelige årsager til, at virksomheder mister deres kritiske data. Med rutiner for backup kan I sikre virksomheden bedre mod tab af værdifulde og forretningskritiske data.

Q&A om IT-Sikkerhed

Er det dyrt at øge IT-sikkerheden?
 • Nej, det behøver ikke være dyrt at øge IT-sikkerheden. Med få tiltag, kan IT-sikkerheden forbedres væsentligt.
Er det nødvendigt med en IT-sikkerhedspolitik?
 • Ja. Det er vigtigt at hele jeres virksomhed er klar over, hvordan man skal forholde sig til IT-sikkerhed. Opstil derfor nogle retningslinjer vedr. jeres IT-sikkerhed for både ledelsen og medarbejderne
Vores virksomhed har ikke noget værdi for hackere?
 • Det korte svar er jo. Hvis hackere kommer i besiddelse af jeres data, kan I stå i en situation, hvor I ikke kan arbejde, før i betaler penge til hackerne.

 • Gode råd til en forbedret IT-sikkerhed

  • Tag backup af alle IT-systemer
  • Sørg for, at alle programmer og styresystemer er opdateret – IT-Monitorering – læs mere her, hvorfor det er vigtigt!
  • Kryptér virksomhedens netværk – Opret et gæstenetværk, som besøgende i virksomheden kan benytte
  • Firewall – Beskyt jeres netværk med en firewall

Bliv ringet op

Har I styr på IT-sikkerheden i virksomheden? 
Hvis ikke, så indtast dine oplysninger, så ringer vi til dig.