Professionel IT-support

IT-support

Hos Skan-Data får du altid personlig og kompetent IT-support. Vi er et team af “nørder” med hver vores spidskompetencer. Vi arbejder godt sammen i IT-supporten og vidensdeler inden for vores felt. Vi søger hver dag at dygtiggøre os indenfor vores branche, så vi kan yde jeres virksomhed den bedst mulige IT-support.

Når du er kunde hos Skan-Data, har vi som hovedregel altid dokumenteret virksomhedens infrastruktur med en total oversigt over printere, netværk, passwords, licenser og meget mere. Vi tilstræber, at alle vores kunder får en primær kontaktperson, men med vores unikke kundedokumentation vil alle være i stand til at hjælpe i akutte tilfælde. Ved planlagte serviceopgaver vil du primært blive betjent af faste serviceteknikere.

Den grundige dokumentation giver alle vores dygtige IT-supportere mulighed for at supportere jeres løsning. 90% af alle henvendelser kan løses via fjernsupport på eksempelvis din PC eller jeres servere. Der sidder altid en IT-konsulent på kontoret, der er klar til at hjælpe.

Vi har mere end 27 års erfaring indenfor salg og support til både små og -mellemstore virksomheder.

Drift

Vi er specialist i IT-drift og IT-infrastuktur til små og mellemstore virksomheder, og vi kan levere alt fra fornyelser, opgraderinger, arbejdsstationer, IT-sikkerhed og serverløsninger, inhouse og hosted til teknisk service, telefon- og fjernsupport. Vi leverer også et unikt telefonisystem, Flexfone, som kan optimere kommunikationen i jeres virksomhed.

Med os som ekstern IT-afdeling, er du sikret en partner med en stor viden og ikke mindst en effektiv supportfunktion.

Ærlighed

Det er vigtigt, at du får lige netop de løsninger og det udstyr, du har behov for, hverken mere eller mindre. Og det er vigtigt, at du får en sparringspartner og en ”IT-kollega”, der taler et forståeligt og direkte sprog, så du kender alle fordele og eventuelle ulemper ved forskellige løsninger.

Kontakt os på tlf.

+45 86 52 43 57