IT-support

it-support_kvadrat_logo

Skan-Data er klar over vigtigheden af en hurtig, kompetent indsats og vore IT-konsulenter kan tilbyde alt inden for teknisk service og reparation, samt telefon- og fjernsupport.

Velfungerende IT-løsninger er en forudsætning for effektivitet i alle virksomheder. Hvis først det daglige arbejde rammes af et svigt på netop IT-området, kan det ofte alt for hurtigt måles direkte på bundlinjen.

Skan-Data’s Support-system

Som kunde hos Skan-Data har I med vort Support-system mulighed for, at komme hurtigt i kontakt med vore IT-konsulenter. Fremgangsmåden er både nem og simpel:

1. Skriv en mail til service@skan-data.dk med en kort beskrivelse af IT-problemet, samt dine kontaktdata.

2. Du får en mail retur som bekræfter, at din henvendelse er modtaget og registreret i vort system.

3. Du bliver herefter kontaktet af en af vore IT-konsulenter.

Ved at anvende vort Support-system og skrive til service@skan-data.dk kan vi sikre jer, at jeres henvendelser bliver behandlet både hurtigt og effektivt.

testfoto_it-support_dss-js

Fjernsupport

Med denne service kan vore IT-konsulenter yde fjernsupporter på eksempelvis din pc eller jeres servere.

Klippekort

Køb et Klippekort og spar penge på IT-support, telefon- og fjernsupport. Skan-Data kan tilbyde Klippekort med helt op til 25% rabat! Kontakt vore IT-konsulenter for nærmere information.

Forebyggende vedligeholdelse af IT-infrastruktur

Med en aftale om forebyggende vedligeholdelse af IT-infrastruktur holder vi jeres virksomheds IT-løsning opdateret og I bliver løbende orienteret om status, og er således på forkant med potentielle problemer. Læs mere her!

IT-Overvågning

Med IT-Overvågning fra Skan-Data får din virksomhed døgnovervågning og dagligt driftstjek af dine servere og dine arbejdsstationer. IT-Overvågning er en proaktiv monitorering af din IT-infrastruktur og dækker både hardware, software og netværk. Læs mere her!

Et gratis IT-tjek

Til alle nye kunder tilbyder Skan-Data et gratis IT-tjek med efterfølgende rådgivning omkring IT-drift, sikkerhed, optimering, hosting, outsourcing- og udvidelsesmuligheder. Så kender du din egen virksomheds IT-situation og er klædt ordentlig på til efterfølgende at træffe de rigtige beslutninger. Læs mere her!