Bliv en del af
et stærkt team

Samarbejdet er i højsædet hos Skan-Data, og der arbejdes effektivt på tværs af afdelinger. På en lang række af de løsninger, som vi håndterer for vores kunder, er samarbejde et nøgleord. Derfor finder vi det utrolig vigtigt, at salgsafdelingen og supportafdelingen har et godt og stærkt samarbejde. Det stærke sammenhold forsøger vi at skabe gennem en rækker firmaarrangementer, hvor hyggen er i fokus, så der skabes tætte relationen de ansatte imellem. Dette giver en god dynamik i hele virksomheden.

Vi er på nuværende tidspunkt 10 ansatte hos Skan-Data. Vi har 3 mand i salgsafdelingen, 6 mand i vores stærke supportafdeling, samt ejer Preben Skovsgaard.

3 af de ansatte er elever, som alle er i gang med en gymnasial uddannelse samtidig med uddannelse som IT-Supporter. De får plads til at dygtiggøre sig indenfor deres felt, og de yder stor hjælp for mange af vores kunder. Det er med stor glæde, at vi har elever hos Skan-Data, der det giver en god dynamik i afdelingen.

Fantastisk lækkert mad

Vi tilbyder vores medarbejdere en frokost ordning i egen kantine, hvor der bliver serveret sund og nærende mad. Der tilbydes morgenmad, middagsmad og sågar eftermiddags snacks. Herunder er der altid kolde eller varme drikke tilgængelig.

Eksempel på menu:

  • Stegt unghane med med citron, sirup.

  • Mini sandwich med rygeost, dild, agurk, gourmet skinke.

  • Små pølser med små soltørret tomat og frisk agurk

Fantastiske personale arrangementer

Som ansat hos Skan-Data er man en del af personaleforeningen i huset. Personaleforeningen er en fælles forening for alle virksomheder på adressen Danmarksvej 26. Disse arrangementer giver en god stemning på tværs af virksomhederne og gør Danmarksvej 26 til et fremragende kontorfællesskab.

Der arrangeres året rundt en række forrygende personale arrangementer, lige fra fredagsbar i kantinen til arrangement på Smukfest.

Udover ovennævnte arrangement, arrangerer vi hos Skan-Data også vores egne events. Vi har bl.a. haft vinsmagning, biografture, gourmetaften på Skanderborg Park mm. Dette giver et godt sammenhold blandt medarbejderne i virksomheden.

Pension & Sundhedssikring

Attraktiv pension og sundhedssikring med gode fordele

Efteruddannelse & Certificeringer

Vores ansatte tilbydes efteruddannelse og certificeringer.
Det er vigtigt at være på forkant med nye teknologier, når branchen har fart på.

BILVASK

Få vasket din bil mens du arbejder

FITNESS

Eget fitnessrum til fri afbenyttelse

KANTINE

Egen kantine med fantastisk mad

SODAVAND, KAFFE ELLER THE

Altid friske forsyninger tilgængeligt

Ledige stillinger: