Microsoft 365

Få adgang til Office-pakken når det passer dig og hvor det passer dig

Microsoft 365 er en Cloudbaseret abonnementstjeneste. Med denne løsning har I altid jeres Microsoft 365 lige ved hånden, hvad enten det er mobil, tablet eller PC. Fildeling mellem kollegaer og på tværs af afdelinger er forenklet, og samtidig er jeres data godt beskyttet.

Det er nemt at administrere brugere via Microsoft portalen, hvor der kan tilføjes/fjernes tilgængeligheder for medarbejdere.

Alle de kendte Microsoft applikationer

Med Microsoft 365 får du adgang til de velkendte Office-applikationer (Excel, Word, etc.), 1 TB online lagerplads i skyen samt cloud services som Skypefor Business og Exchange Online.

I de fleste løsninger er desuden inkluderet en fuld installation af Office, som du kan installere på op til 5 PC’er eller Mac-computere, 5 tablets (Windows, iPad og Android) og 5 smartphones.

“It’s in the cloud…”

Fordi Microsoft 365 ligger i skyen, er dine Office-programmer og -filer altid tilgængelige og opdaterede. Uanset om du arbejder online, offline, fra din PC, Mac, smartphone eller tablet, kan du finde det, du skal bruge, når du skal bruge det.

De fleste løsninger i Microsoft 365 giver dig en indbakke på 50 GB, som du kan bruge til dine mail, kalendere og kontakter.

Med Microsoft 365 kan du sende mails på op til 150 MB, og dine mails, kalender og kontaktoplysninger vil altid være synkroniseret på tværs af enheder.

Ring mig op

Office365 backup

Office 365 Backup er den oplagte løsning til Office 365-kunder, der gemmer forretningskritiske data og filer i skyen. Det kan eksempelvis være e-mails, kalendere, kontakter, public folder og Office-filer (i SharePoint Online og OneDrive for Business).

Microsoft tilbyder selv kun begrænsede og besværlige backupmuligheder i Office 365. f.eks kan det tage mange timer at gendanne Exchange-data fra en Office 365-løsning.

Office 365 Backup tager backup hver 4. time, er nem og hurtigt at sætte op og tilbyder one-click-restore.

Fordele ved Office365 backup:

Data gendannes til samme lokation som de blev mistet
En god investering når først data er slettet
Mulighed for backup af exchange Online, OneDrive og/eller SharePoint online
Ubegrænset plads (Kan deles af hele organisationen)
Daglig backup
1 års Tilbageholdelsesområde
Placering af backupdata i dansk datacenter
Vi står for hele opsætningen

Bliv ringet op

Lad os snakke om hvordan produktet kan give værdi for din virksomhed.