Mød din Support

Simon Mosbjerg Mørch
Teamleder / IT-Konsulent

Simon har været ansat hos Skan-Data i 13 år. Han er teamleder for vores support afdeling. Simon har stor erfaring indenfor IT til erhvervslivet og er et sandt orakel. Han kan løse enhver IT-problemstilling og benytter flittigt sin ekspertise.

Flemming H. Jørgensen
IT-Konsulent

Ansat i december 2017. Flemming har en bred viden inden for opsætning af servere og netværk. Han er meget grundig og er yderst vellidt blandt vores kunder. Flemming sidder ligeledes som en del af vores stærke supportteam, der med kort varsel hjælper vores kunder med akutte IT-problemer.

Kristian Hald
IT-Konsulent

Ansat i Skan-Data november 2017, og har siden starten været et stort aktiv for Skan-Data. Udover at kunne supportere i forbindelse med IT-problemer er Kristian et meget kreativt menneske, som har store kvaliteter inden for udarbejdelse og opbygning af grafik og hjemmesider. Med baggrund i telebranchen ved han meget om vores telefoni løsninger.

Rasmus Kirkegaard Lorenzen
Elev med speciale i infrastruktur.

Rasmus sidder som en del af vores telefoniske supportteam. Han er igang med uddannelsen EUX Datatekniker med speciale i infrastruktur.

Mikkel Reelsbo
Elev med speciale i infrastruktur.

Mikkel har ansvar for alle klargøringer af maskiner, lagerstyring og varemodtagelse. Han er igang med uddannelsen EUX Datatekniker med speciale i infrastruktur.

Mads Lunding Jakobsen
Elev med speciale i infrastruktur.

Mads er færdiguddannet som EUX Datatekniker med speciale i infrastruktur i januar 2020. Han er pt. på skole, og vi glæder os til at have ham tilbage på kontoret til januar, da Mads er en meget ihærdig ung mand, som har flair for at hjælpe vores kunder med IT-relaterede opgaver.