Mød teamet her!

IT-Konsulenter

Vores IT-konsulenter vil I møde, når I har booket et besøg fra os. De hjælper bl.a. med implementering af nye løsninger, fejlrettelser og forbedringer af jeres nuværende IT-setup. Vi finder nærheden til vores kunder yderst vigtigt. Nærheden gør, at vores erfarne IT-konsulenter hurtigt kan supportere, hvis der opstår problemer. Vi ønsker at komme tæt på vores kunder og vil gerne fungerer som jeres IT-afdeling. Alle IT-konsulenter deltager løbende i efteruddannelse og vedligeholder alle de certificeringer, som er med til at sikre kundernes professionelle IT-løsninger hver gang.

Mads Striegler Nielsen
Mads Striegler NielsenTeamleder / IT-Konsulent
Mads Lunding Jakobsen
Mads Lunding JakobsenIT-Konsulent / Datatekniker med speciale i infrastruktur

IT-Support

“Der skal findes en løsning nu!” Sådan lyder det ofte, når et IT-system svigter. Vi har specialiseret os inden for IT-support til erhvervslivet, da vi kender til vigtigheden af, at virksomhedens IT fungerer. Vi har altid en tekniker på kontoret klar til at håndtere jeres IT-udfordringer. Vi sidder klar ved telefonen mandag til fredag fra kl. 8-16.

Kontakt IT-Support
Jonas Bagger Kongsgaard
Jonas Bagger KongsgaardIT-Konsulent
 Simon Voss
Simon VossIT-Konsulent
Mikkel Reelsbo
Mikkel ReelsboElev med speciale i infrastruktur

Klargøring

På vores værksted på Danmarksvej, står en af vores IT-supportere for klargøringen af kundernes nye IT-udstyr. I samarbejde med vores kunder, sørger vi for, at udstyret opsat og klar til brug med det samme.

Adrian Lorange
Adrian LorangeIT-Supporter

Salg

Vi er specialister i IT-rådgivning af drift og IT-infrastuktur til små og mellemstore virksomheder. Så ta’ os med på råd, når I overvejer at investere i nyt IT-udstyr. Vi har stor erfaringen inden for branchen og taler et forståeligt og direkte sprog, så I kender alle fordele og eventuelle ulemper ved forskellige løsninger. Vi kan levere alt fra pc’ere, skærme, mus, tastatur mm., til serverløsninger, inhouse og hosted.

Dan Jensen
Dan JensenSalgschef
Kristian Hald
Kristian HaldAccount Manager
Morten Balling
Morten BallingSalg & Marketingskoordinator