Mød teamet her!

IT-Konsulenter

Vores IT-konsulenter vil I møde, når I har booket et besøg fra os. De hjælper bl.a. med implementering af nye løsninger, fejlrettelser og forbedringer af jeres nuværende IT-setup.  Vi finder nærheden til vores kunder yderst vigtigt. Nærheden gør, at vores erfarne IT-konsulenter hurtigt kan supportere, hvis der opstår problemer. Vi ønsker at komme tæt på vores kunder og vil gerne fungerer som jeres IT-afdeling. Alle IT-konsulenter deltager løbende i efteruddannelse og vedligeholder alle de certificeringer, som er med til at sikre kundernes professionelle IT-løsninger hver gang.

Simon Mosbjerg Mørch
Simon Mosbjerg MørchTeamleder / IT-Konsulent
Simon har været ansat hos Skan-Data i 13 år. Han er teamleder for vores support afdeling. Simon har stor erfaring indenfor IT til erhvervslivet og er et sandt orakel. Han kan løse enhver IT-problemstilling og benytter flittigt sin ekspertise.
Mads Lunding Jakobsen
Mads Lunding JakobsenIT-Konsulent / Datatekniker med speciale i infrastruktur
Mads er uddannet EUX Datatekniker med speciale i infrastruktur. En 6-årig uddannelse, hvor EUX kombineres med datatekniker med speciale i infrastruktur. Mads har bl.a. ansvaret for opsætning af vores Flexfone løsninger. Det er ligeledes ofte ham I vil møde, når I booker en tekniker til at komme på besøg.

IT-Support

“Der skal findes en løsning nu!” Sådan lyder det ofte, når et IT-system svigter. Vi har specialiseret os inden for IT-support til erhvervslivet, da vi kender til vigtigheden af, at virksomhedens IT fungerer. Vi har altid en tekniker på kontoret klar til at håndtere jeres IT-udfordringer. Vi sidder klar ved telefonen mandag til fredag fra kl. 8-16.

Kontakt IT-Support
Jonas Bagger Kongsgaard
Jonas Bagger KongsgaardIT-Konsulent
Jonas er uddannet IT-supporter. Han sidder som
fast mand på kontoret, hvor han vil
hjælpe vores kunder med diverse support opgaver.
Jonas har et naturligt supportgen og
glæder sig til at afhjælpe jeres problemer.
 Simon Voss
Simon VossIT-Konsulent
Simon er uddannet IT-supporter og sidder som fast mand på kontoret. Her
løser han support opgaver og er ansvarlig for fordeling og overblik over indkommende opgaver.

Simon har en bred viden indenfor IT og springer på opgaverne med stort gåpåmod.

 Sune Bjerregaard Nielsen
Sune Bjerregaard NielsenElev med speciale i infrastruktur
Sune Bjerregaard er i gang med uddannelsen EUD Datatekniker med speciale i infrastruktur. En 5,5-årig uddannelse, hvor EUD kombineres med datatekniker med speciale i infrastruktur – trin 1 og 2. Han sidder som en del af vores stærke supportafdeling.
Sune er en ung udadvendt gut, som altid er klar til at hjælpe.

Mikkel Reelsbo
Mikkel ReelsboElev med speciale i infrastruktur
Mikkel er pt. på skole

Mikkel har ansvar for alle klargøringer af maskiner, lagerstyring og varemodtagelse. Han er igang med uddannelsen EUX Datatekniker med speciale i infrastruktur. En 6-årig uddannelse, hvor EUX kombineres med datatekniker med speciale i infrastruktur.

Klargøring

På vores værksted på Danmarksvej, står en af vores IT-supportere for klargøringen af kundernes nye IT-udstyr. I samarbejde med vores kunder, sørger vi for, at udstyret opsat og klar til brug med det samme.

Adrian Lorange
Adrian LorangeIT-Supporter
Adrians primære ansvar er klargøring af maskiner, lagerstyring og garantisager.

Adrian vil også være at finde i supporten, hvor han hjælper til med forskellige supportopgaver. Adrian har en god forståelse for IT og klar til at hjælpe med hvad som helst.

Salg

Vi er specialister i IT-rådgivning af drift og IT-infrastuktur til små og mellemstore virksomheder. Så ta’ os med på råd, når I overvejer at investere i nyt IT-udstyr. Vi har stor erfaringen inden for branchen og taler et forståeligt og direkte sprog, så I kender alle fordele og eventuelle ulemper ved forskellige løsninger. Vi kan levere alt fra pc’ere, skærme, mus, tastatur mm., til serverløsninger, inhouse og hosted.

Dan Jensen
Dan JensenSalgschef
Dan har været en del af Skan-Data siden august 1998. Han har stor erfaringer med IT-løsninger til erhverv, samt en bred viden indenfor servere, netværk og generel IT-sikkerhed.

De mange års hos Skan-Data, er med til at Dan har et fantastisk kendskab til både branche og vores kunder.

Kim Gøhns Leen
Kim Gøhns LeenAccount Manager
Kim blev ansat ved Skan-Data i oktober 2015. Han er vores Flexfone ”go-to guy”, og har mere end 20 års erfaring inden for IT-branchen med salg og rådgivning.

Han har stor interesse for IT-relateret hardware og samtidig lidt en gadget freak.

Morten Balling
Morten BallingSalg & Marketingskoordinator
Morten blev ansat ved Skan-Data i september 2017. Han er vores marketingkoordinator, og sidder som en del af vores salgsafdeling.

Ved siden af jobbet hos Skan-Data, spiller Morten på Skanderborg Håndbolds ligahold.