Support

Simon Mosbjerg Mørch
Simon Mosbjerg MørchTeamleder / IT-Konsulent
Simon har været ansat hos Skan-Data i 13 år. Han er teamleder for vores support afdeling. Simon har stor erfaring indenfor IT til erhvervslivet og er et sandt orakel. Han kan løse enhver IT-problemstilling og benytter flittigt sin ekspertise.
Kristian Hald
Kristian HaldIT-Konsulent
Ansat i Skan-Data november 2017, og har siden starten været et stort aktiv for Skan-Data. Udover at kunne supportere i forbindelse med IT-problemer er Kristian et meget kreativt menneske, som har store kvaliteter inden for udarbejdelse og opbygning af grafik og hjemmesider.
Mads Lunding Jakobsen
Mads Lunding JakobsenDatatekniker med speciale i infrastruktur
Mads er færdiguddannet som EUX Datatekniker med speciale i infrastruktur i januar 2020. Mads er en meget ihærdig ung mand, som har flair for at hjælpe vores kunder med diverse IT-udfordringer.
Rasmus Kirkegaard Lorenzen
Rasmus Kirkegaard LorenzenElev med speciale i infrastruktur
Rasmus sidder som en del af vores telefoniske supportteam. Han er igang med uddannelsen EUX Datatekniker med speciale i infrastruktur.
Mikkel Reelsbo
Mikkel ReelsboElev med speciale i infrastruktur
Mikkel har ansvar for alle klargøringer af maskiner, lagerstyring og varemodtagelse. Han er igang med uddannelsen EUX Datatekniker med speciale i infrastruktur.

Salg

Dan Jensen
Dan JensenSalgschef
Dan har været en del af Skan-Data siden august 1998. Han har stor erfaringer med IT-løsninger til erhverv, samt en bred viden indenfor servere, netværk og generel IT-sikkerhed.

De mange års hos Skan-Data, er med til at Dan har et fantastisk kendskab til både branche og vores kunder.

Kim Gøhns Leen
Kim Gøhns LeenAccount Manager
Kim blev ansat ved Skan-Data i oktober 2015. Han er vores Flexfone ”go-to guy”, og har mere end 20 års erfaring inden for IT-branchen med salg og rådgivning.

Han har stor interesse for IT-relateret hardware og samtidig lidt en gadget freak.

Morten Balling
Morten BallingSalg & Marketingskoordinator
Morten blev ansat ved Skan-Data i september 2017. Han er vores marketingkoordinator, og sidder som en del af vores salgsafdeling.

Ved siden af jobbet hos Skan-Data, spiller Morten på Skanderborg Håndbolds ligahold.