Virksomheden

Skan-Data blev grundlagt i 1992 og har i dag 10 medarbejdere. Siden opstarten har vi haft fokus på udvikling af vores medarbejderes kompetencer. Alle IT-konsulenter deltager løbende i efteruddannelse og vedligeholder alle de certificeringer, som er med til at sikre kundernes professionelle IT-løsninger hver gang.

Vi finder nærheden til vores kunder yderst vigtigt!

Nærheden gør, at vores erfarne serviceteknikkere og konsulenter hurtigt kan supportere, hvis der opstår problemer.

Vi kommer tæt på vores kunder og fungerer ofte som deres IT-afdeling. Vores kunder sikres høj oppetid på IT-systemerne og kan koncentrere sig om deres kerneforretning. Vi tilbyder rådgivning, IT-support og -drift. Alt sammen til fornuftige priser.

Historie

Skan-Data blev grundlagt i februar 1992 i Skanderborg.

Ejer Preben Skovsgaard startede op i det helt små. Stille og roligt udvidede han forretningen, og i starten af 00’erne var der detailbutikker i både Århus, Horsens og Skanderborg. I starten af 00’erne kom der ligeledes mere og mere fokus på B2B-markedet, så i 2005 var alle detailbutikker lukket ned igen, og siden da, har alt fokus været på B2B-markedet.

I 2013 flyttede Skan-Data A/S på Danmarksvej 26, og vi nyder den tætte kontakt til vores kunder i lokalområdet.

Lokal opbakning

I Skanderborg Kommune er der en række flagskibe indenfor sport og kultur, og hos Skan-Data anser vi disse som nogle fantastiske projekter, som vi ønsker at støtte om. Skan-Data har gennem mere end 25 år støttet op omkring Sølund Musikfestival.

Sølund Musikfestival

Gennem mere en 20 år har Skan-Data støttet op lokale flagskibe. I mere end 20 år har Skan-Data støttet op om bl.a. Sølund Musikfestival. Sølund Musikfestival er en festival for mennesker med udviklingshandicap og deres ledsagere. Festivalen startede i 1986, men først i 1999 blev Skan-Data en del af festivalen. Musikken er udelukkende danske kunstnere, som kommer og gir’ nogle fantastiske koncerter i skønne omgivelse ved Sølund. Mere end 20.000 mennesker er samlet over 3 dage ved landsbyen Sølund, hvor livsglæden blandt deltagerne er helt i top.

Skan-Data leverer IT-udstyr til Sølund Musikfestival og samarbejdet med festivalleder, Lasse Mortensen, har gennem årene udviklet sig til et venskab.

Skanderborg Håndbold

I en lang årrække har Skan-Data og Skanderborg Håndbold haft et godt samarbejde. Skanderborg Håndbold er med til at sætte vores område på danmarkskortet og er et stort flagskib i kommunen. De seneste år har klubben udviklet sig rigtig positivt, og efter flytningen til Fælleden er hele setup’et i top, både for sponsorer og tilskuere. Vi finder det særdeles vigtigt at støtte op om både sport og kultur i kommunen og ser frem til flere år som en del af Skanderborg Håndbold.

Kulturhuset Skanderborg

Skan-Data støtter ligeledes kommunens kulturelle hus, Kulturhuset Skanderborg. I Kulturhuset har man formået året rundt at have en masse spændende arrangementer, lige fra stand-up til kunstudstillinger. Dette er et samlingspunkt i Skanderborg by, hvor man også finder biograf, bibliotek og en hyggelig café.