Det siger vores Flexfone kunder…

”Da vi besluttede at udskifte vores gamle telefonsystem til IP-telefoni valgte vi Flexfone som ny lokal leverandør. Vi har været meget tilfredse, da løsningen fra Flexfone både er funktionel og enkel at anvende og samtidig meget driftssikker i hverdagen”
Thomas Nygaard Christensen, Adm. direktør, Mobilex A/S
“Hos Skan-Data er hjælpen altid lige om hjørnet og fejlretningen er lynhurtig.”
Finn G. Hussum, Key Account Manager, Betapack 
“Med telefoniløsningen fra Flexfone har vi fået en løsning, der giver os stor fleksibilitet. Om man arbejder på kontoret, hjemmefra eller er på farten, har man hurtig og nem adgang til sit Myfone-dashboard.”
Per Harbo Sørensen, Partner – World Translation A/S
“Da vi skulle vælge nyt telefon system kiggede vi på 3 forskellige løsninger. Vi valgte Flexfone, da det er et system, hvor vi selv var med til at opsætte vores løsning og efterfølgende kan vi hurtigt og let selv ændre i systemet efter vores behov. Dette er med til at optimere vores løsning og give dermed besparelse på vores telefonudgiver.”
Britta Adamsson, Busch Vakuumteknik A/S
“Hos SELEKT Vikar & Rekruttering havde vi flere aktører i spil, men valget faldt på en Flexfone løsning gennem Skan-Data. Vores løsning er super fleksibel. Man kan have to numre i samme simkort, hvilket gør at man kan kombinere privat- og arbejdsnummer på én telefon. Systemet er skalérbart og dermed tænkt ind i vores strategi om, at vi skal være mange medarbejdere. Vi oplevede ligeledes en super service ved opsætning af vores løsning.”
John Sylvester, Direktør, SELEKT Vikar og Rekruttering ApS