Vi holder gang i alle dine IT løsninger
Læs mere

Support

”Der skal findes en løsning nu!”

Sådan lyder det ofte, når et IT-system svigter. Skan-Data servicerer primært lokale østjyske virksomheder. Nærheden gør, at vores erfarne serviceteknikkere og konsulenter hurtigt kan supportere, hvis der opstår problemer. For os gælder det om, at din virksomhed oplever færrest mulige forstyrrende nedbrud, så I kan koncentrere jer om kerneforretningen.

Vi holder gang i alle dine IT løsninger. Vores erfarne supportorganisation laver ikke andet og er specialister i at hjælpe små og mellemstore virksomheder med IT-drift og IT-infrastruktur. Og vi taler et sprog, der er til at forstå for de fleste.

Vi tilstræber at alle vores kunder får en primær kontakt, men med vores unikke kundedokumentation, vil alle være i stand til at hjælpe i akutte tilfælde. Ved planlagte serviceopgaver, vil du primært blive betjent af faste serviceteknikere.

Vores erfarne IT-konsulenter kan tilbyde alt inden for teknisk service og reparation, samt telefon- og fjernsupport.

Fjernsupport

90 % af alle henvendelser kan løses via fjernsupporten på eksempelvis din PC eller jeres servere. Der sidder altid en IT-konsulent klar til at hjælpe.

IT-Overvågning

Med IT-Overvågning fra Skan-Data får din virksomhed døgnovervågning og dagligt driftstjek af dine servere og dine arbejdsstationer. IT-Overvågning er en proaktiv monitorering af din IT-infrastruktur og dækker både hardware, software og netværk.

Forebyggende vedligeholdelse af IT-infrastruktur

Med en aftale om forebyggende vedligeholdelse af IT-infrastruktur holder vi jeres virksomheds IT-løsning opdateret og I bliver løbende orienteret om status, og er således på forkant med potentielle problemer. Kontakt vores konsulenter for mere information.

Et gratis IT-tjek

Som ny kunde ved Skan-Data tilbyder Skan-Data et gratis IT-tjek med efterfølgende rådgivning omkring IT-drift, sikkerhed, optimering, hosting, outsourcing- og udvidelsesmuligheder. Så kender du din egen virksomheds IT-situation og er klædt ordentlig på til efterfølgende at træffe de rigtige beslutninger.