Få leveret fleksibel erhvervstelefoni

Alle virksomheder er forskellige og med forskellige behov.

Derfor, har Flexfone skabt Myfone som er en total online telefoniløsning, som nemt kan skræddersyes til individuelle ønsker. Flexfones telefoni er integreret med Microsoft Teams, og du kan derfor lade alle dine opkald foregå her. Med den indbyggede softphone, kan du let ringe og modtage dine opkald fra både kolleger og eksterne kontakter.

Myfone er pakket med alle de funktioner, en virksomhed har brug for. Udviklet i Skanderborg – med feedback fra de tusindvis af brugere, der dagligt har glæde af løsningen.

Skan-Data A/S er autoriseret Flexfone forhandler:

Kontakt os!
Myfone-omstillingsbord

Online omstillingsbord

På Myfone.dk har du altid et godt overblik over dine kolleger. Hvem betjener virksomhedens telefonkøér? Hvem er ledig eller optaget? Arbejder en kollega hjemmefra, eller er sælgerne på farten? Myfone.dk kan altid give dig svaret!

En af Myfones populære funktioner er ’nem omstilling af kald mellem medarbejdere’.

På Myfone.dk Her kan du f.eks. logge af og på telefonkøer, se om en kollega er ledig og foretage og modtage opkald.

Du kan ringe ud fra din browser. Dermed behøver du ikke længere at bruge hverken din mobil- eller bordtelefon, når du sidder ved din computer. Du kan omstille kald enten direkte eller overvåget, slå på lydløs og tilføje en person til samtalen. Og du kan gøre det med bare få klik.

Du får en visuel telefonsvarer, hvor du nemt kan administrere dine beskeder. Du kan indstille din bordtelefon via Myfone.dk, og du kan ændre, hvordan dine ringeprofiler skal agere – når de er aktive. Myfone er din online kommunikationsplatform.

Tag virksomheden med på farten

Uanset hvor du befinder dig, er du altid forbundet med din virksomhed. Du kan se, hvem der er ledig, omstille kald, logge af/på køér og meget mere.

Med Myfone app’en har du hele virksomheden med på farten. Med få tryk kan du omstille, viderestille, afholde telefonmøder, logge af/på virksomhedens køér og håndtere din daglige kommunikation med kolleger, samarbejdspartnere og kunder.

Ringeprofiler

Med dine personlige ringeprofiler styres din tilgængelighed automatisk efter din Outlook-kalender. Er du fx til møde, kan Myfone app’en automatisk viderestille dine kald til en kollega eller en telefonkø, som du selv har valgt. Derved får dine kunder altid hjælp, selvom du er optaget. Du kan også manuelt indstille, hvilke tidspunkter dine ringeprofiler skal skifte på.

Perfekt samspil

Myfone app’en indgår i et intelligent samspil med hele Flexfone produktet. Dine ringeprofiler, telefonnumre og funktioner går på tværs af din bordtelefon, Myfone app’en og Myfone.dk. Myfone app’en sikrer dig fuld tilgængelighed og en masse funktionalitet, så du aldrig er hæmmet – selvom du er på farten.

Ip-telefoni

Fuldintegreret bordtelefoni

Vi har valgt at samarbejde med Yealink, fordi vi mener, at du skal have det bedste. Du opnår en rigtig god lydkvalitet, og du får samtidig en masse smarte funktioner, som du selv definerer. Yealink bordtelefoner er baserede på
IP-telefoni, så du altid er sikret høj kvalitet til lave omkostninger.

Perfekt samspil

Når du bestiller en bordtelefon gennem Flexfone, skal du ikke være bekymret for opsætningen, da vi sørger for det hele. Du skal kun sætte et internet- og/eller strømkabel i bordtelefonen, og så er den klar til brug.

Andre telefoner

Vi garanterer fuld funktionalitet på alle Yealink bordtelefoner, men vi har også sørget for, at vores løsning understøtter andre typer af bordtelefoner. Er du i tvivl om, hvorvidt jeres nuværende telefoner virker med Flexfone, så kontakt os.

Microsoft Teams

En del af familien…

Microsoft Teams er en del af den store Flexfone-familie, som tæller både bordtelefoni, Myfone.dk og Myfone app’en til Android og iOS.

Teams-klienten fungerer derfor sammen med de øvrige platforme og sikrer din virksomhed en komplet kommunikationsløsning.

Myfone-teams

Stadig ikke overbevist?

Har du lyst til at se mere om Flexfone, kan du tilgå vores kundecases herunder. Vi har bla. en video fra RAF Motors A/S i Horsens. 

Gå til Flexfone case

Flexfone kundecases

“Vi anvender Skan-Data med stor tilfredshed. Det er en god virksomhed, som ikke har storhedsvanvid. Du frygter ikke regningen når den kommer…”

Nikolaj Kirkegaard, RAF Motors

“Hos Skan-Data er hjælpen altid lige om hjørnet og fejlretningen er lynhurtig.”

Finn G. Hussum, Key Account Manager, BetaPack

Et udvalg af vores Flexfone kunder

Gå til Flexfone referencer

Bliv ringet op

Lad os kontakte dig, så finder vi sammen den bedste løsning til jeres virksomhed.

    Bliv ringet op

    Lad os kontakte dig, så finder vi sammen den bedste løsning til jeres virksomhed.