Hjemmeside

Trænger I til en ny hjemmeside?

Hvornår er din hjemmeside egentlig sidst blevet opdateret?

Der kræves mere og mere af hjemmesider nu til dags. Google opdaterer konstant kravene til hjemmesiderne, og hvis ikke jeres hjemmeside lever op til kravene, kan det betyde at der mistes vitale placeringer på Google.

Er jeres hjemmeside optimeret til alle platforme?

Skan-Data A/S kan tilpasse en ny hjemmeside til alle platforme og sikre at de, der besøger jeres hjemmeside fra enten mobil eller iPad får en rigtig god oplevelse. Mere en 75% af danskerne benytter mobilen til deres søgning, så hvorfor ikke tilpasse jeres website?

Google har høje krav til følgende punkter:

Lad Skan-Data A/S stå for det hele i samarbejde med jer. Vi sikrer, at ovenstående lever op til Googles standarder. Vi udarbejder en ny sitet i CMS-systemet WordPress, som er nemt for alle at redigere i.

hjemmeside "ikke sikker"

Hvorfor er min side “Ikke sikker”?

Google markerer med ”Usikker side”

Har I f.eks. en kontaktformular på jeres hjemmeside, bør trafikken mellem jer og kunden være krypteret. Krypteret forbindelse betyder, at der er en sikker forbindelse mellem webserver og browser. Forbindelsen sikrer, at alle data, der transporteres mellem webserveren og browseren er private. Google advarer derfor besøgende på jeres hjemmeside om, at siden er usikker.

Lavere rangering på Google

Når en potentiel kunde besøger jeres hjemmeside, er den værste start nok at få en advarsel fra Google om, at ”Din forbindelse til dette website er ikke sikker”. Hvis ikke du sikrer din side, risikerer I at miste vigtige placeringer på Google. Google vil aktivt belønne sikkerhed fremfor indhold.

Benytter I http eller https?

I praktis betyder det, at en hjemmeside med ”http” ikke beskytter oplysningerne, når der f.eks. bliver sendt informationer via en kontaktformular. En side, der benytter https, vil derimod kryptere oplysningerne mellem jer og kunden.

Hastighed betyder alt!

pagespeed

Dine kunder har ikke tålmodighed

Dine kunder har ikke tålmodighed til at vente på din langsomme hjemmeside. Faktisk er det ikke kun dine kunder der bliver irriteret – Google vil også straffe jer.
Google belønner din brugervenlighed, og en langsom webside er ikke særlig brugervenlig.

Afvisningsprocent

Når du kigger i din Google Analytics, vil du som oftes med en langsom side have en høj afvisningsprocent. Denne beregnes ud fra, hvor mange besøgende der forlader din side uden nogen form for interaktion.

Hvis afvisningsprocenten er høj, vil Google straffe dine søgeresultater. Det er derfor et vigtigt element, at din side er hurtigt når vi taler om SEO.

Når Skan-Data A/S har lavet jeres nye hjemmeside, er du sikret:

  • Https / SSL Certifikat – krypteret forbindelse
  • Mobil- og tabletvenlig
  • Eget CMS-system
  • Et stilrent design
  • En Google optimeret hjemmeside
  • Siden kører hurtigt og indlæses på få sekunder

Vil du selv teste din hastighed?

Via nedenstående link kan du selv teste din hjemmesides hastighed. Google rangere din side mellem 0-100.

Reference

Morten Kirk Olesen
Profysionel

Jeg har fået lavet min hjemmeside hos Skan-Data. Det har været en rigtig god oplevelse og jeg er yderst tilfreds med resultatet og processen forud for det endelige resultat.
Den generelle service og hurtige respons på mailkorrespondancer og opkald har ligeledes foregået hurtigt og gnidningsløst.

Skan-Data får de varmeste anbefalinger herfra. De leverer et yderst professionelt arbejde. 

Bliv ringet op

Skal din hjemmeside have et facelift?
Indtast dine oplysninger, så ringer vi til dig.